Uitleg

Hoe werkt de woningverdeling?

Beschikbare woningen en garages plaatsen wij dagelijks op onze website. Ze blijven daar 7 dagen staan.

Heeft u belangstelling voor een woning, klik dan op de knop 'ik wil hier wonen'.

Na de sluitingsdatum kijken wij wie de meeste inschrijfpunten heeft. Als u dat bent, bieden we u de woning aan en nodigen we u uit voor een intakegesprek. Dan leggen we ook uit hoe u de woning kunt bezichtigen. Daarna beslist u of u de woning accepteert. Bij een weigering ontvangt de eerstvolgende woningzoekende met de meeste inschrijfpunten bericht van ons.

Handig om te weten

Bij 'Inschrijvingen' staan uw inschrijfpunten. Het aantal is inclusief eventueel toegekende urgentie. U kunt op meerdere woningen reageren, maar krijgt 1 aanbieding tegelijk. Staat u bij meerdere woningen op nummer 1? Dan proberen wij u telefonisch te bereiken. Alleen degene die wij de woning aanbieden, ontvangt bericht.
Heeft u op een woning gereageerd en is de advertentie nog niet verlopen, dan ziet u in uw portaal onder ‘reacties’ positie 0 staan. Na sluitingsdatum van de advertentie gaan wij de woning matchen en kunt u bij ‘Reacties’ zien op welke positie u staat. Na de definitieve toewijzing van de woning ziet u bij 'Wachttijden' het aantal inschrijfpunten van de nieuwe huurder.

Wij doen ons best om de juiste informatie van de woningen weer te geven, maar aan de informatie of foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Tip

Geef bij 'Meldingen' uw woonvoorkeuren aan. Dan sturen wij u een e-mail als er een woning is die aan uw voorkeuren voldoet. Het is dan niet nodig om iedere week de website te bezoeken.